Overhaling

Vi er eksperter på girkasser! 


Teknologiutviklingen går fort, og det kan være vanskelig å følge med. Selvfølgelig er vi oppdaterte på hva som skjer i markedet. Dette gjør at vi har den til hver tid nødvendige kompetanse på din bil. Vi er rett og slett eksperter på det vi gjør! Når dere benytter oss til girkasseproblemer, kan vi garantere kvaliteten på produktet.
Det første vi gjør er å stille diagnose. I mange tilfeller kan det være helt andre feil som forårsaker problem i ditt girsystem. Med rett diagnose kan vi i mange tilfeller spare store kostnader for deg som kunde.
 
Om det konstateres feil på girkassen kan vi forta hele reparasjonen med innlevering av bil, eller alternativt kan girkassen sende til oss. I noen tilfeller tilbyr vi girkasse i innbytte – da blir kundens ventetid minimal. I andre tilfeller utfører vi reparasjonene på noen dager.

Ved å velge oss som samarbeidspartner når det gjelder girkasser har du en god forutsetning for at dine krav blir tilfredsstilte, og siden vi bare konsentrerer oss om girkasser kan vi holde prisene nede for vedlikehold og reparasjon, samt kompetansen blir fokusert et område.
DSC_5223_red