Transtec er ledende spesialist på girkasser

Vi utfører diagnose, service, overhaling og oppgradering av de fleste typer girkasser, og leverer til kunder over hele landet. 

MED HØY KOMPETANSE OG DET SISTE INNEN TEST-UTSTYR SIKRER VI HØY KVALITET PÅ UTFØRT ARBEID

Transtec er et spesialverksted for automatgirkasser. Siden år 2000 har vi vært ledende innen vårt felt, og våre 6 ansatte har lang erfaring og høy kompetanse innen alt gir-relatert. Sammen med et svært moderne verksted fremstår vi i dag som kanskje det beste alternativet for deg som har utfordringer med girkasse-relaterte problemer på din bil. Vi holder til på Lye utenfor Bryne, som ligger ca 30 km sør for Stavanger.

girkasse

Tjenester

Vi sørger for å gi deg riktig diagnose på din girkasse slik at vi kan tilpasse prosedyren best mulig - til best mulig pris. 
Tjenester

Vedlikehold

Selv om vedlikehold av girkassen ikke trengs å gjøres ofte, er det likevel viktig at det blir gjort med jevne mellomrom!
Service/Flushing

Kontakt

Lurer du på noe i forbindelse med gir, reperasjoner, vedlikehold eller lignende - nøl ikke med å ta kontakt med oss i Transtec! 
Kontakt
PASS PÅ GIRKASSEN DIN:

HUSK SERVICE OG VEDLIKEHOLD!

På generell basis anbefales oljeskift hver 60 000 km. Spør oss om intervall på din bil. GLEM LIVSTIDSOLJER. Enkelte fabrikanter har ikke serviceintervall på girkassen. Dette er feil basert på vår erfaring og gjenspeiler ofte levetid på girkassen. Et oljeskift kan være en billig forsikring!