Våre tjenester

Transtec utfører en rekke forskjellige tjenester for din girkasse.
Bla deg gjennom tjenestene nedenfor. 

Diagnose

Transtec AS har det nyeste utstyret innen diagnose av girkasser til din bil. Med rett diagnose kan vi i mange tilfeller spare store kostnader for deg som kunde.
Diagnose

Service/Flushing

Girkasseoljen bør skiftes med et intervall på ca 60 000 km. Oljeskiftet forlenger girkassens levetid betydelig, dessuten får du økt komfort ved girskifte og bedre drivstofføkonomi!
Service/Flushing

Converter

Vi er det enste verksted i Norge som overhaler convertere. Fordelen med dette er at vi har kontroll over alle faktorer i forbindelse med en overhaling og en ofte slipper unødige kostnader.
Converter

Overhaling

Ved at vi bare konsentrerer oss om girkasser kan vi holde prisene nede for vedlikehold og reparasjon, samt kompetansen blir fokusert et område.
Overhaling

Ventilhus

Transtec overhaler og tester ventilhus. Ved behov kan vi også levere helt nye ventilhus. Kurante typer normalt lagervare.
Ventilhus

Mecatronic

Transtec overhaler og tester alle typer Mecatronicèr. Ved behov kan vi også levere helt nye enheter. 
Mecatronic
PASS PÅ GIRKASSEN DIN:

HUSK SERVICE OG VEDLIKEHOLD!

På generell basis anbefales oljeskift hver 60 000 km. Spør oss om intervall på din bil. GLEM LIVSTIDSOLJER. Enkelte fabrikanter har ikke serviceintervall på girkassen. Dette er feil basert på vår erfaring og gjenspeiler ofte levetid på girkassen. Et oljeskift kan være en billig forsikring!